Posvojitev naših varovancev je možna pod pogoji našega društva. Če ste zainteresirani za posvojitev, nas prosim kontaktirajte za dodatne informacije.

.:: SILVER ::.

Spol: Samček
Datum rojstva: 10.05.2018
Barva: Sivo-bel
Tip dlake: Kratkodlak
FeLV/FIV: Ni še znano
Kastriran: Da
Datum najdbe: Junij 2018

Silverja je naša prostovoljka ‘ponevedoma’ ujela v živolovko medtem, ko je lovila njegovo prostoživečo mamico. Malček je bil sprva precej prestrašen in je v začasnem domu potreboval kar nekaj časa, da je pokazal svojo radoživo naravo. Danes je pravi carkljivec, ki kar pade po tleh od ugodja, kadar se ga čoha. Zelo rad se pogovarja in lovi igračke, katere prinese nazaj, da mu jo ponovno vržeš.

Kdor bi želel v dom sprejeti to mačjo klepetuljo, naj nam piše na dzzzarja@gmail.com.

.:: WHITEY ::.

Spol: Samička
Datum rojstva: 12.07.2018
Barva: Belo-črna
Tip dlake: Kratkodlaka
FeLV/FIV: Negativna
Sterilizirana: Da
Datum najdbe: Junij 2018

Whitey je hčerka muce Marjetke, katero so z mladički našli zapuščeno v Arjini hišici. Njeni sorojaki so Champ, Sunny, Smokey in Chimney (po novem Mila). V primerjavi z ostalimi je bila v leglu pravi ‘drobižek’. Ima zelo mirno naravo in po cele dneve samo prede.

Kdor bi želel v svoj dom sprejeti to mačjo milino, naj nam piše na dzzzarja@gmail.com. Lahko pa direktno kontaktirate njeno začasno mamo Polono na 051 358 234.

.:: MONTANA ::.

Spol: Samička
Datum rojstva: 02.06.2018
Barva: Sivo-bela
Tip dlake: Kratkodlaka
FeLV/FIV: Negativna
Sterilizirana: Da
Datum najdbe: Junij 2018

Montana je ena izmed sedmih mladičkov, ki smo jih komaj nekaj dni stare prejeli v začetku junija. Naša začasna mama jih je prvih nekaj tednov hranila po steklenički. Bila je najmanjša izmed sedmerčkov in smo zanjo sprva mislili, da je fantek in jo poimenovali Oscar. Danes je zrasla v pravo mačjo lepotico, ki hrepeni po človeški pozornosti. Izredno rada se tudi igra in pri tem dela cele akrobacije.

Kdor bi želel v svoj dom sprejeti to mačjo akrobatinjo, naj nam piše na dzzzarja@gmail.com. Lahko pa direktno kontaktirate njeno začasno mamo Polono na 051 358 234.

.:: PHOENIX ::.

Spol: Samček
Datum rojstva: 02.06.2018
Barva: Oranžno-bel
Tip dlake: Kratkodlak
FeLV/FIV: Negativen
Kastriran: Da
Datum najdbe: Junij 2018

Phoenix je eden izmed sedmih mladičkov, ki smo jih komaj nekaj dni stare prejeli v začetku junija. Naša začasna mama jih je prvih nekaj tednov hranila po steklenički. Danes je zrasel že v lepega malega gospodiča, ki je pripravljen na odhod v nov dom. V novem domu bi z veseljem se igral po cele dneve in tudi kaj ušpičil. Življenje z njim res ne bi bilo dolgočasno.

Zainteresirani posvojitelji naj nam pišejo na dzzzarja@gmail.com. Lahko pa direktno kontaktirate njegovo začasno mamo Polono na 051 358 234.

.:: DONNATELLA ::.

Spol: Samička
Datum rojstva: april.2018
Barva:Sivo-bela
Tip dlake: Kratkodlaka
FeLiv/FeHiv: Negativna
Sterilizirana: Da
Datum najdbe: Junij 2018

Donna je hčerkica mame Mishe, njena bratca in sestrica so Rocky, Donny in Cleopatra. Je bolj plahe narave. Zanjo iščemo dom, kjer bi ji dali čas, da se lepotička sprosti in pokaže svojo pravo (carkljivo) plat.

Če ste pripravljeni v svoj dom sprejeti to mačjo plahico s še kakšnim našim muckom, nam pišite na dzzzarja@gmail.com ali pokličite njeno začasno mamo na 051 358 234.

.:: NEVADA ::.

Spol: Samička
Datum rojstva: 02.06.2018
Barva: Tigrasto-bela
Tip dlake: Kratkodlaka
FeLV/FIV: Negativna
Sterilizirana: Da
Datum najdbe: Junij 2018

Nevada je ena izmed sedmih mladičkov, ki smo jih komaj nekaj dni stare prejeli v začetku junija. Naša začasna mama jih je prvih nekaj tednov hranila po steklenički. Danes je zrasla v pravo mačjo raziskovalko, ki bi svojemu človeku sledila kamorkoli, po celi dan.

Kdor bi želel v svoj dom sprejeti to mačjo senco, da jim prede v naročju naj nam piše na dzzzarja@gmail.com. Lahko pa direktno kontaktirate njeno začasno mamo Polono na 051 358 234.

.:: ZEVS ::.

Spol: Samec
Datum rojstva: 04.2009
Barva: Sivo-bel
Tip dlake: Dolgodlak
FeLV/FIV: FIV+
Kastriran: Da

Zevs je muc, ki nam je ob najdbi povzročal kar nekaj preglavic. Ko je prišel je bilo naše društvo v hudi finančni in prostorski stiski. Zaradi pomanjkanja denarja in ker je takrat kar nekajkrat izgubil začasne domove smo razmišljali celo o njegovi evtanaziji. To je sedaj stvar preteklosti, saj smo zbrali dovolj donacij zanj, da smo mu omogočili vse potrebno. Za seboj ima nemalo zdravljenj viroz, operacijo zob ter kastracijo. Počasi se postavlja na noge, zato je zdaj čas, da mu poiščemo nov dom.

Kdor bi bil želel zvedeti več o našem mačjem bogu ali mu ponuditi dom, naj nam piše na dzzzarja@gmail.com ali pokliče njegovo začasno skrbnico Polono na 051 358 234.