Posvojitev naših varovancev je možna pod pogoji našega društva. Če ste zainteresirani za posvojitev, nas prosim kontaktirajte za dodatne informacije.

.:: SILVER ::.

Spol: Samček
Datum rojstva: 10.05.2018
Barva: Sivo-bel
Tip dlake: Kratkodlak
FeLV/FIV: Negativen
Kastriran: Da
Datum najdbe: Junij 2018

Silverja je naša prostovoljka ‘ponevedoma’ ujela v živolovko medtem, ko je lovila njegovo prostoživečo mamico. Malček je bil sprva precej prestrašen in je v začasnem domu potreboval kar nekaj časa, da je pokazal svojo radoživo naravo. Danes je pravi carkljivec, ki kar pade po tleh od ugodja, kadar se ga čoha. Zelo rad se pogovarja in lovi igračke, katere prinese nazaj, da mu jo ponovno vržeš.

Kdor bi želel v dom sprejeti to mačjo klepetuljo, naj nam piše na dzzzarja@gmail.com ali v inbox na naši Facebook strani.

.:: WHITEY ::.

Spol: Samička
Datum rojstva: 12.07.2018
Barva: Belo-črna
Tip dlake: Kratkodlaka
FeLV/FIV: Negativna
Sterilizirana: Da
Datum najdbe: Junij 2018

Whitey je hčerka muce Marjetke, katero so z mladički našli zapuščeno v Arjini hišici. Njeni sorojaki so Champ, Sunny, Smokey in Chimney (po novem Mila). V primerjavi z ostalimi je bila v leglu pravi ‘drobižek’. Ima zelo mirno naravo in po cele dneve samo prede.

Kdor bi želel v svoj dom sprejeti to mačjo milino, naj nam piše na dzzzarja@gmail.com ali v inbox na naši Facebook strani.

.:: PHOENIX ::.

Spol: Samček
Datum rojstva: 02.06.2018
Barva: Oranžno-bel
Tip dlake: Kratkodlak
FeLV/FIV: Negativen
Kastriran: Da
Datum najdbe: Junij 2018

Phoenix je eden izmed sedmih mladičkov, ki smo jih komaj nekaj dni stare prejeli v začetku junija. Naša začasna mama jih je prvih nekaj tednov hranila po steklenički. Danes je zrasel že v lepega malega gospodiča, ki je pripravljen na odhod v nov dom. V novem domu bi z veseljem se igral po cele dneve in tudi kaj ušpičil. Življenje z njim res ne bi bilo dolgočasno.

Zainteresirani posvojitelji naj nam pišejo na dzzzarja@gmail.com ali v inbox na naši Facebook strani.

.:: NEVADA ::.

Spol: Samička
Datum rojstva: 02.06.2018
Barva: Tigrasto-bela
Tip dlake: Kratkodlaka
FeLV/FIV: Negativna
Sterilizirana: Da
Datum najdbe: Junij 2018

Nevada je ena izmed sedmih mladičkov, ki smo jih komaj nekaj dni stare prejeli v začetku junija. Naša začasna mama jih je prvih nekaj tednov hranila po steklenički. Danes je zrasla v pravo mačjo raziskovalko, ki bi svojemu človeku sledila kamorkoli, po celi dan.

Kdor bi želel v svoj dom sprejeti to mačjo senco, da jim prede v naročju naj nam piše na dzzzarja@gmail.com ali v inbox na naši Facebook strani.