BOTRSTVO

Tukaj lahko izpolnete obrazec za aktivacijo botrstva. Ko ga boste izpolnili, boste na vaš e-poštni naslov prejeli prvi muckov mail z navodili za nakazilo. Z izpolnitvijo obrazca aktivirate botrstvo in se zavežete k rednim mesečnim plačilom. Znesek lahko nakažete na TRR ali pa se poslužite hitrega plačila preko spleta s pomočjo PayPal-a.

Na daljavo lahko posvojite enega ali več mačkonov, zaželjeni mesečni prispevek pa je vsaj 10 EUR na enega mucka (seveda lahko višino zneska prilagodite glede na vaše zmožnosti). Po prejemu vaših podatkov bomo vaše nakazilo pričakovali vsak mesec.
Botrstvo lahko kadarkoli enostavno prekličete s poslanim sporočilom na dzzzarja@gmail.com, v katerem zapišete, da želite botrstvo preklicati.
V kolikor boste prispevke nehali nakazovati, botrstva pa ne boste preklicali, vas bomo k nakazilu pozvali preko e-pošte. Če se na sporočilo ne boste odzvali, bomo vaše botrstvo avtomatsko preklicali.
Če bo vaš posvojenec našel nov dom, vam bo to seveda sporočil, botrstvo pa bo avtomatsko preklicano, lahko pa sklenete novo botrstvo za pomoč drugemu mačkonu.
Vaš posvojenček se vam bo redno javljal vsaj enkrat mesečno.

V Društvu za zaščito živali Arja se zavezujemo, da bomo vaše podatke skrbno varovali in jih uporabljali zgolj za namene botrstva.