NAMENITE NAM DEL DOHODNINE

Donacija 0,5% dohodnine nevladnim organizacijam je za vas popolnoma brezplačna. Namesto da ostane v državnem proračunu, jo lahko namenite Društvu za zaščito živali Jesenice – Arja. Tudi, če ste svojo zahtevo za namenitev dela dohodnine že oddali, jo lahko kadarkoli spremenite. Če ste nam del dohodnine namenili že v preteklih letih, obrazca ni treba ponovno oddajati.

Če bi nam radi namenili del svoje dohodnine, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec, ga natisnete in pošljete na najbližji finančni urad (naslov vam izpiše ob prenosu pdf dokumenta). Uporabite lahko tudi poseben obrazec (Doh-Don), ki ga izpolnite na spletni strani eDavki (naša davčna številka je 37823728).

 

 

 

BOTRSTVO

Znano je, da živali z zdravstvenimi ali vedenjskimi problemi težje najdejo nov dom. Tako tudi nekaj naših varovancev že dlje časa neuspešno išče nov dom, z njihovo oskrbo, ki je včasih zahtevnejša, pa imamo kar nekaj stroškov.

Če nam želite pomagati pri oskrbi takšnih muckov, lahko postanete njihovi botri. Z vašim prispevkom jim bomo lažje omogočili kvalitetno hrano, veterinarsko oskrbo in vse, kar potrebujejo za čim lepše življenje. Izpolnite obrazec 🙂

DONIRAJTE HRANO

Občasno lahko v poslovalnicah Mercator, Spar in DM zasledite vozičke za zbiranje hrane za mucke in kužke. Naši varovanci bodo zelo veseli vaše donacije. 

Trenutne lokacije, kjer zbiramo hrano:

  • Mercator Center Jesenice, Spodnji plavž 5, 4270 Jesenice
  • Aro d.o.o. PE Jesenice, Spodnji plavž 5, 4270 Jesenice
  • Trgovski center Lesce, Ulica Staneta Žagarja 1, 4240 Radovljica

NAŠI SPONZORJI (trgovine, v katerih lahko donirate hrano):